Studio|mg profileert zich als een fris en dynamisch architectenbureau.

De focus ligt op klantgerichte architectuur, zowel particuliere, retail als office projecten. Door de ervaring als project-architect bij andere kantoren te combineren met een persoonlijke aanpak zorgt Studio|mg ervoor dat elke opdracht op maat gemaakt wordt voor de eindgebruiker. 

Elke opdracht start dan ook met een uitgebreide analyse van het programma van eisen en de levensstijl van de klant. De architectuur die hieruit ontstaat, onderscheid zich op vlak van eenvoudruimtelijkheid en materialiteit, waarbij functionaliteit en budgetvriendelijkheid op de eerste plaats komen. De symbiose vinden tussen functionaliteit, schoonheid en kostprijs is steeds het einddoel van elk ontwerp.

Elke opdracht, ongeacht de omvang of complexiteit, wordt behandelt met een persoonlijke, doch project-specifieke aanpak. Hierbij wordt niet enkel de relatie van de klant tot het gebouw bestudeert, maar tevens de wijze waarop de architectuur een meerwaarde vormt niet enkel voor de klant maar tevens voor zijn omgeving en context. 

Studio|mg garandeert steeds een intense betrokkenheid en flexibiliteit ten opzichte van de klant, waarbij functionaliteit steeds primeert.